Answered

Service Bizagi Server Operations Service

Hi,

I'm running a trial version of Xpress Edition in my PC and It was running without problems until this week, when my PC's name was changed.

Now, everytime I try to open an existing project, is showed this message:

"Service Bizagi Server Operations Service in < My PC's old name > is not accessible"

Could anyone help me, please?

Best Regards

Best Answer
photo

Dear Mayra,

In order to resolve this issue, please follow these instructions to re install the Server Operation Service:

  1. Run as Administrator a CMD
  2. Go to C:\Program Files\Bizagi\Bizagi Enterprise\ServerOperationsService
  3. Type uninstall_x64.bat if your PC is 64 Bits or uninstall.bat if your PC is 32 Bits
  4. Type install_x64.bat if your PC is 64 Bits or install.bat if your PC is 32 Bits
  5. It´s all. enjoy

Best Regards

photo
0

Dear Mayra,

In order to resolve this issue, please follow these instructions to re install the Server Operation Service:

  1. Run as Administrator a CMD
  2. Go to C:\Program Files\Bizagi\Bizagi Enterprise\ServerOperationsService
  3. Type uninstall_x64.bat if your PC is 64 Bits or uninstall.bat if your PC is 32 Bits
  4. Type install_x64.bat if your PC is 64 Bits or install.bat if your PC is 32 Bits
  5. It´s all. enjoy

Best Regards

photo
0

Hi Juan,

Thanks very much for your response.

After I reinstalled the Bizagi Xpress and uninstall /install the Server operations Service, now I am able to open old projects created before of the change of my PC’s name.

Att.

photo
0

I have the same problem. When i restarted my computer this morning, i receive the message Bizagi Server operations service is unreachable.

When i uninstall/install the service, i receive the follow message:

The transacted install had completed

The installation failed, and the rollback had been performed

What can i do...?

PS the service is not listed in services.msc, so i can't start the service....

photo
0

Dear Wesley,

You need to check that there is no more services with that name running after the installation, if there are just stop them. After that check please unnistall the services and then restart the machine and install the service again.

Regards