In Progress

Mobile App not working with the exercise "My first Process"

Hello World!

I'm currently finishing the "Essential of Process Automation Course" first course in the "Process Automation" journey.

I've already installed Modeler and Studio. Completed the exercise "My first Process". My problem is that on page 87 it's mentionned that I can use the mobile app to test the process. As requested my laptop and my mobile are connected to the same Wi-Fi network. My browser adress doesn't have the same format as in the example. My browser adress for the Bizagi page is : http://localhost:10024/Vacation_Leave_Reqst/ . When I try to enter this address in the "server" box in the Bizagi mobile App, it won't login and I get the error message "Review your data". ...

Could anyone help me with this? What is the info that I need to enter and where is it and where to I need to enter the infos?

Thanks very much in advance for your help.

Regards

Guillaume Hébert

Comments (2)

photo
1

Dear Guillaume,

Regarding this question, you require to install your IIS according this article: http://help.bizagi.com/bpm-suite/en/index.html?prerequisites_iis.htm. Then, you need to add the WebApplication folder to the IIS. it

is required to follow the 3 step “Install and configure the Work portal” from

this article: http://help.bizagi.com/bpm-suite/en/index.html?operating_env.htm

Regards

photo
1

Dear Guillaume,

Regarding this question, you require to install your IIS according this article: http://help.bizagi.com/bpm-suite/en/index.html?prerequisites_iis.htm. Then, you need to add the WebApplication folder to the IIS. It is required to follow the 3 step “Install and configure the Work portal” from this article: http://help.bizagi.com/bpm-suite/en/index.html?operating_env.htm.

Regards