Solved

Integration with Alfresco Community 5.2 - url error

Hello, Guys!

I'm new to Bizagi Studio, but I'm trying to add Alfresco Community 5.2 as an external system in my studio. I followed these steps:

http://help.bizagi.com/bpm-suite/en/index.html?setting_ecm_bizagi.htm

The problem is when I create new repository in the url field I'm putting this link: http://citstnlab02:9080/alfresco/cmis

and I get an error "Cannot connect with the specified repository". Also the link doesn't open in my browser - it gives me 404 error. I tried with couple more links like:

and any of them is working. Should I configure my Alfresco in a specific way? What url should I use?

Thank you in advance for your help!

Best regards,

A.Mincheva.

Comments (4)

photo
1

I am also trying to configure Alfresco 5.2; per the Bizagi documentation the URL location for Alfresco's CMIS-compliant Web services root in newer versions is your first URL (http://citstnlab02:9080/alfresco/cmisws).

When I attempt to connect a different error is generated in Studio:

The request failed with HTTP status 502: Bad Gateway. RepositoryService URL: https://<sitename>/alfresco/cmisws/RepositoryService

When I browse to https://<sitename>/alfresco/cmisws in IE it generates the following response:

CMIS 1.0 Web ServicesCMIS WSDL for all services: http://547ilz.trial.alfresco.com/alfresco/cmisws/cmis?wsdl

Attempting to use any combination of the above URL generates the same response in Studio when trying to add the repository.

photo
1

Hello,

I'm also facing the same problem! Any help would be appreciated.

Best.

photo
1

Dear Users,

You should check the port of Alfresco in order to test it in browser. the correct link is: http://citstnlab02:9080/alfresco/cmisws and it should look like:

b8c47111fb0b3394da0cffff2695659c

Once it works in the browser, use it in Bizagi Studio according this article: http://help.bizagi.com/bpm-suite/en/index.html?configuring_alfresco.htm

Send us a screenshot of the problem that you are facing.

We look forward to hearing from you

photo
1

Hello, Guys!

I just used Alfresco 5.0 with this url: http://localhost:8080/alfresco/cmisws and it is working fine. I think the problem is with Alfresco version.

Best regards,

Albena Mincheva.