Answered

Getting started is bad first impression

Having my first "non-standard Windows" Window of Bizagi on my screen, I pressed first "Getting Started" and it gave me a 404-error on url "http://www.bizagi.com/en/products/bizagi-bpm-suite/overview&lang=en";.

After that I pressed "Learn more" and again 404 "http://www.bizagi.com/en/resources/overview-resources&lang=en";.

Than I tried moving the window on the screen to access an icon underneath, but because it is not a standard window that's not possible.

Hmmm

Best Answer
photo

Dear Fronsky,

We have tried to reproduce your issue, but we could not it. It is very strange, because your links have &lang=en

These are the correct links:

Please tell us how did you get these broken links?

Thank you

photo
0

Dear Fronsky,

We have tried to reproduce your issue, but we could not it. It is very strange, because your links have &lang=en

These are the correct links:

Please tell us how did you get these broken links?

Thank you

photo
0

I reinstalled the product afterwards with the same exe to have a fresh start.

The first 404 still apprears when pressing "Getting Started". The second one is now correct (strange).

/7qrfogAAAABJRU5ErkJggg==

/E0s5yF6ultyrS0NzsM3GtnNXQwPIugMiAJINpor5VSNF+XwQAUBhIMpgGSQYAEEGSwTRRl2QAgBKBJINpkGQAABEkGUyDJAMAiCDJYBokGQBABEkG0yDJAAAiSDKYBkkGABBBksE0SDIAgAiSDKZBkgEARJBkMA2SDAAggiSDaZBkAAARJBlMgyQDAIggyWAaJBkAQARJBtMgyQAAIkgymAZJBgAQQZLBNEgyAIAIkgymQZIBAESQZDANkgwAIIIkg2mQZAAAESQZTIMkAwCIIMlgGiQZAEAESQbTIMkAACJIMpgGSQYAEEGSwTTjl2QAgCkJkgymGackAwBMVXCOYBokGQBABOcIpkGSAQBEcI5gGiQZAEAE5wimQZIBAERwjmAaJBkAQATnCKZBkgEARHCOYBokGQBABOcIpkGSAQBEcI5gGiQZAEAE5wimQZIBAERwjmAaJBkAQATnCKZBkgEARHCOYBokGQBABOcIpkGSAQBEcI5gGiQZAEAE5wimQZIBAERwjmAaJBkAQATnCKZBkgEARHCOYBokGQBABOcIpokBAIBIqf0zAAAAZDKMkgEAACICkgwAABAJkGQAAIBIgCQDAABEAiQZAAAgEiDJAAAAkQBJBgAAiARIMgAAQCRAkgEAACIBkgwAABAJkGQAAIBIgCQDAABEgv8LRiy7GTt+4CoAAAAASUVORK5CYII=

photo
0

Just to be sure I reinstalled the product using the same downloaded exe.

First 404 still appears when pressing "Getting started". The second 404 disappeared and shows the link correctly. Strange.

See attached files.

photo
0

Dear Fronsky,

Thank you very much for your feedback. We will fix it as soon as possible.

Regards