Need Answer

Configuration error while running a project

Hello all,

I have recently joined the Bizagi training session conducted online and so this product is bit new to me.

While running a project, I received below embedded error message.

  1. Configuration ErrorDescription: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: The CodeDom provider type "Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform.CSharpCodeProvider, Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" could not be located.

  2. Line 101: <system.codedom>

    Line 102: <compilers>

    Line 103: <compiler language="c#;cs;csharp" extension=".cs" type="Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform.CSharpCodeProvider, Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" warningLevel="4" compilerOptions="/langversion:6 /nowarn:1659;1699;1701" />

    Line 104: <compiler language="vb;vbs;visualbasic;vbscript" extension=".vb" type="Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform.VBCodeProvider, Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" warningLevel="4" compilerOptions="/langversion:14 /nowarn:41008 /define:_MYTYPE=\&quot;Web\&quot; /optionInfer+" />

    Line 105: </compilers>

I followed the installation guide shared to install Bizagi Studio in my local machine and restored the latest db using the backup shared in e-learning site (bak file for SQL server 2008), to the new project db.

If anyone has come across this error before, it would be of great help if you could assist me in resolving this issue.

Thanks

Anupama K

Comments (1)

photo
1

The issue is resolved. Actually the problem was with my local machine. The application was hosted on "Default website" and it was pointing to the Configuration file of some other project (not built on Bizagi) and thus gave the error.

I don't know how to mark/archive this question and hence added this comment.

Thanks

Anupama