In Progress

Can't run process - Part 2

For some reason I cannot reply to my initial posting, so I am creating a new one. Please see the posting titled "Can't run process".

I am using IIS. Going through the IIS prerequisites, I have everything set for Windows 10 except for Security -> Windows Authentication. I do not have a Windows Authentication check box, the last one I have under Security is URL Authorization.

When I try to start the Default Web Site, I get the attached error.

I AM able to create Bizagi Projects. I CANNOT execute a process.

I was told by Juan Juluaga that Windows 10 Home version is not supported. Is that correct? http://help.bizagi.com/bpm-suite/en/index.html?sysreqs_net_dev.htm only lists Windows 10 SL as not being supported.

Please advise. Thank you.

Wendy

Files: IIS.JPG

Comments (1)

photo
1

Dear Wendy,

Yes indeed, the only version listed as not compatible with Bizagi Studio is Windows 10 SL. However, we're presenting some issues with windows 10 at the configuration level for the setup process. Nevertheless, we understand that you have a problem with some process but Bizagi Studio is already installed.

Taking a look on the image file you've attached, we can see two stopped services asking to be restarted. Please go to the services.msc or just services and restart the Windows Activation Service (WAS) and the World Wide Web Publishing Service (W3SVC), an image of the services screen is attached.

If the problem persists, let us know and please attach more screenshots about the issue.

Kind Regards.