In Progress

Unable to Open Model - File is corrupt

This morning I started Bizagi and a new popup appeared inviting me to start using cloud to save my models. There was no escape option only start. I clicked start and then went back to the File/Open option. No previous models are now being shown and when I select computer and pick my model from last night it I get Error loading model - file corrupt message.

Please can you resolve this.

Gordon

Comments (8)

photo
1

Dear Gordon,

We would like to know if you computer had been restarted at the moment you were working on the diagram. This problem usually happens when for any reason, the computer is restarted without closing the modeler.

Finally, we would like to know your current Modeler version.

We look forward to hearing from you

photo
1

Hi Juan

I always save the model before closing down so shouldn't be that.

I am on 3.1.0.011.

Regards

Gordon

photo
1

Hi Juan

Any update on being able to restore my model?

Regards

Gordon

photo
1

Dear Gordon,

We need to analyse it. Please send a copy to modeler@bizagi.com. This information will be treated as strictly confidential and the file will be deleted once it is no longer necessary for support purposes.

We look forward to hearing from you

photo
1

Hi Juan. Have you got a drop box location that I can place the model for you to analyse. It is too big to email.

Thanks

Gordon

photo
1

Dear Gordon,

You can use this link: https://bizagi.sharefile.com/r-rc7c5722e08b46559 to upload it.

Regards

photo
1

File uploaded successfully.

Thanks

Gordon

photo
1

Thank you for your feedback. A member of our support team will contact you.

Regards

photo