Solved

The 'br' start tag does not match the end tag of 'Content'.

Hi,

when I want to publish my process to 'Web' I get the following error:

"The 'br' start tag on line 4 position 122 does not match the end tag of 'Content'. Lin 18, position 13."

I've edited the text, but keep getting this error. I use rich text for discription and advanced. As it is not possible the edit the code of text, I wonder how I can solve this problem...

Gregory

Best Answer
photo

Dear Gregory,

We will look into this issue and keep you posted.

Best regards,

photo
0

Dear Gregory,

We will look into this issue and keep you posted.

Best regards,

photo
0

I have the same problem but only with a different HTML tag. This is a real big problem because the only way I can use my model is with the Web-export function. Since the model is quite extensive a trial and error approach to find the problem is not possible.

Can I find an older version of the modeller somewhere? Thnx

photo
0

I have the same problem. Do you already have an answer?

Regards,

Gabriela

photo
0

Dear Gabriela,

Please send us the model showing this issue to modeler@bizagi.com so that we can send it back with an adjustment.

We are working in the solution for this issue. In the meantime, we can share when this issue is presented and recommend you how to avoid this problem:

When copying and pasting text from other applications such as Word, please make sure you paste it as plain text (this is so because the text itself can have inner HTML tags that can be pasted without being properly closed).

Best regards,

photo
0

Dear Users,

We gladly announce that this problem has been solved in the recent December 2012 release (version 2.4.0.8).

Best regards,