Solved

Published website skips to startscreen after three clicks

Using the "publish to web" function in BPM I create process sites containing multiple diagrams. By default this site opens with the start screen, showing all diagrams in miniature and the navigation bar on the left.

  • Using both IE 9.0.8112.16421CO and Firefox ESR 17.0.9 the published process shows a misbehaviour as follows: After opening a diagram I can click open or close any elements exactly three times. The fourth click sends me back to the start screen so I have to reopen the diagram I was navigating.

As we are currently evaluating the use of BPM in our department, I would be glad for a quick solution. Kind regards S. T. A. Schäfer

Best Answer
photo

Dear Schäfer,

Thank you for your feedback.

Could you please double-check with your IT team if there are some security settings which could kick in related to scripting content in your browser?

If this issue keeps showing up, could you post (or send us to modeler@bizagi.com) screenshots with further information about when is this happening (i.e, what type of tasks or information are you clicking)?

Best regards,

photo
0

Same applies for me. The fix did the job. No problems encountered so far.

Great support, many thanks!

photo
0

I had exactly the same problem and I have applied the 27BMOD-220_x64.zip patch according to the readme instruction but now, it only shows a totally blank internet explorer page whereas Chrome & Firefox are still working well. My client is sticking with IE. I need help.

I run IE 11 and Bizagi 2.6.0.4

photo
0

Dear Verygreatmove,

We are working in this subject.

Bizagi Modeler will support Internet Explorer 11 for Q3 of this year.

We will notify you when this feature is released.

Kind regards