Not a Problem

Properties of a lane may not be displayed in open property dialog

When the property dialog is set to be permanent displayed, selecting a lane does not display the propeties of this lane inside the opened property dialog. The lane's title is not selected, the previous selection remains active.

Used environment:

  • Windows 10
  • Bizagi 3.0.0.022

Comments (6)

photo
1

Dear Josef,

In order to analyse this issue, please send us some screenshots of it. In addition, tell us if you have applied any FIX to your program.

We look forward to hearing from you

photo
1

I have not applyed any fix.

I have attached the screenshot direct after the lane is selected. It seems, that all items are selected when a lane is clicked.

photo
1

Dear Josef,

We were not able to reproduce it. Instead of this, we were able to select the pool, right click and press on properties as you can see on the following screenshot:

30a28f8e0d70d657e0df804d8194fdc0

We look forward to hearing from you

photo
1

Hello Juan,

You are right, on right click the properties of the lane are displayed in the fixed property dialog.

But on default the fixed property dialog displays the propertes of every selected item, but not for the lane.

Best Regards,

Josef Springer

photo
1

Dear Josef,

We understood what you mean. Following your step, we were able to reproduce it. As soon we get news from our development team we will write back.

Regards

photo
1

Dear Josef,

We analysed this issue with product team, but it cannot be fixed because modeler has been designed in this way. At the moment you select the process, it will select all items if you want to move the internal elements to move with this.

For this reason when you click on the process, it gives the properties of the last element that was selected.

Regards