Not a Problem

Problem with adding a milestone

I have a diagram with three milestones.

First, I deleted the leading one, and then tried to add new milestone behind the last. Bizagi won't let me do that.

I even tried to copy all the elements to the new diagram, but still with no luck.

It looks like some sort of a bug, anyone with same problem? Or even better, a solution? :)

Best Answer
photo

Dear Tomislav,

In order to best assist you with this issue, can you please:

1. Specify which Bizagi Process Modeler version you are using.

2. Send us the model which presents this issue to modeler@bizagi.com.

Best regards,

Comments (6)

photo
0

Dear Tomislav,

In order to best assist you with this issue, can you please:

1. Specify which Bizagi Process Modeler version you are using.

2. Send us the model which presents this issue to modeler@bizagi.com.

Best regards,

photo
0

I have a diagram with

25 milestones. I can’t add any more. Are they limited?

I’ve faced similar

challenge more than once. It happened usually after 13th milestone.

what am I doing wrong?

I am using version 2.8.0.8,Bizagi Ltd.

photo
0

Dear User,

According your question, there is not a limit in the number of Milestone nor Lanes, however it depends of the width and height of the diagram.

Diagrams have a maximum size limit is determined by the formula:

Width * Height <36,000,000, where width <= 10,000 and Heigth <= 10,000

Regards

photo
0

Thanks,

I want to look for real proportions of my diagram, how to do it?

Regards

photo
0

Dear User,

There is not a place to see the real size of the diagram, however as workaround you can move a shape near to bottom right limit to see the localization of it inside the diagram. Please check out this image:

vxdwdg

Regards

photo
0

Best thanks!

The width of my diagram is more than 10000 px., unfortunately

Regards