In Progress

Not able to create Columns for Table Extended attributes v3.1.0.011 64-bit

When creating a new extended attribute with a table type, I am able to add the table name and description however, when I try to add the columns I am not able to add column name / description.

It looks like the form might not be displaying correctly (see attached).

Comments (9)

photo
1

Cadê o anexo?

photo
1

Dear Richard,

In order to help you, we would like to see your attachment.

We look forward to hearing from you

photo
1

Hi Juan,

Sorry for the delay, please see attached!

photo
1

Dear Richard,

The table should be like this:

114db3b7492a140dbc5ff9756b382372

We are going to analyse this case with our product team. As soon as possible, we will write back.

Regards

photo
1

Dear Richard,

Meanwhile we analyse this case, please upgrade to our latest 3.1 version (3.1.0.026): https://bizagi.sharefile.com/d-s328785753534860b

We look forward to hearing from you

photo
1

Hi Juan,

I have installed the latest version (using your link) and am still experiencing the same issue.

Kind regards,

Richard

photo
1

Dear Richard,

Thank you for your feedback. We have commented it to our product team. As soon we receive news, we will write back.

Regards

photo
1

Dear Richard,

We require the following information to reproduce it:

  • Windows version
  • .NET Framework version
  • Screen resolution
  • Do you have more than one screen?

We look forward to hearing from you

photo
1

Dear Richard,

To reproduce it is so difficult because it depends of various elements, so that we require the following information to get it:

  • Windows version
  • .NET Framework version
  • Screen resolution
  • Do you have more than one screen?

We look forward to hearing from you

photo