Solved

Logon form is not available on start. White window

Dear Juan,

my colleague is not able to work with Bizagi Modeler due to logon issue.

Application starts as usual, but at the very beginning it requires to log in. Logon form is blank, without fields or buttons, with only one option - to close the form and of course it leads to application shut down.

How to fix that bug?

Comments (11)

photo
1

Dear And,

To solve this issue, please apply our latest FIX according the instruction file: https://bizagi.sharefile.com/d-s3a9695549aa4fe38.

We look forward to hearing from you

photo
1

Hello Juan,

When we access to the file, it says that the link is not available.

Thank You.

photo
1

Dear Esteban,

Please use this new one: https://bizagi.sharefile.com/d-s69f9fc6da5e4e0eb

Regards

photo
photo
2

I am having the same issue mentioned. Both the links mentioned in the thread are not working as well. Could you help me out ?

photo
1

Dear Praveen,

In order to help you to resolve the issue, please share your current Modeler version.

We look forward to hearing from you

photo
photo
1

Same issue with modeler version 3.3.0.072 on a Windows 7 entreprise OS.

photo
1

Hi,

I have the same issue (blank login form) and the 2 links you suggest to use are invalid

Can you please provide the URL of the previous version of the Modeler?

Thanks in advance

photo
1

Same issue, just updated to the latest version.

Blank "Sign in" window, in case the window is closed, Bizagi will be closed.

photo
1

Dear,

We have the same issue with Modeler version 3.3.0.072 (Dutch version) on OS Windows 7 Entreprise.

We look forward to hearing from you.

Thx

Walter

photo
1

Same issue here with Modeler version 3.3.0.072 on OS Windows Entreprise 64 bit

Is a fix available?

photo
1

Dear Users,

We have fixed these kind of issues in our latest 3.3.0.076 version. Please download it from our web site (at https://www.bizagi.com/es/productos/bpm-suite/modeler) and proceed to upgrade it.

Best Regards