In Progress

impossible to define a presentation action other than "show text"

The definition of presentation actions, which has worked till now, is now longer working in my project: when I select any othe option than "show text" (URL, file, image...), the parameter entry zone is greyed as well as the selection icon close to it (see attached picture).

The ones already defined work fine when in presentation mode, but it is impossible to define new ones.

Anybody having encountered the same behaviour ?

Maybe a hint: a few days ago, I installed the Suite, but I don't remember exactly if presentation actions still worked after the installation. In case this may be the problem, I uninstalled both the suite and the Modeller and then the Modeller alone, but this didn't help.

Thanks in advance for any advice: presentation mode is a nice feature, but without files and URLs...

photo
0

Dear Philippe,

We have tried to reproduce this issue, however, we could modify URL value. Check the attached image. Please try this step: Close your Bizagi Process Modeler and then delete the file from your user settings (file "settings.config" located at "C: \Users\user\ AppData\Roaming\BizAgi Ltd\BizAgi Process Modeler\").

Regards

photo
0

Juan,

Thanks for your prompt answer.

Unfortunately, I had already tried the deletion of the config file, and tried it again when getting you post, but it doesn't help.

Yes, you are right, the behaviour if far from systematic. I have created several actions tied to URLs or files, they work and still work, in the same project where I am unable to create new one.rIf it may help, I can email the project file to you, so you can see it the problem lies in my configuration or in the project file itself ?Best regards,

___________________________________

Juan Zuluaga wrote:

Dear Philippe,

We have tried to reproduce this issue, however, we could modify URL value. Check the attached image. Please try this step: Close your Bizagi Process Modeler and then delete the file from your user settings (file "settings.config" located at "C: \Users\user\ AppData\Roaming\BizAgi Ltd\BizAgi Process Modeler\").

Regards

photo
0

Dear Philippe,

Sure, please email us to modeler@bizagi.com

Best Regards