In Progress

Image Artifact

Hi

We’ve used Bizagi 3.0.0.015 and we have problems about insert images artifact (Png and Jpeg). We had saved but when we need open the process again main of this images have disappeared and in it’s place have a transparente square.

We use Windows 8 language PT and Windows 10 language PT.

What happening?

Comments (7)

photo
1

Dear Mariana,

We have tried to reproduce this problem, but we couldn´t get it. Please verify rights of the folder and verify that you are running the modeler with administrator rights. If the problem continues, please send screenshots of the problem.

We look forward

photo
1

Hello, i have this exactly problem.

Should i open a new thread or use this one to send details?

photo
1

Dear Joao,

If it is the same topic, you can continue with this thread. Please send us some screenshots, steps to reproduce it and Bizagi version.

We look forward to hearing from you

photo
1

I tryed everything i could to fix it, but didnt suceed. So i decided to redo all the image links and delete the old ones. Im thinking it has to do with changeing of network (from work to home) with the modeler open, and closeing the program after the change...maybe cuz of cloud function.

Eventually this wouldnt be possible to do due to the size of the portal, and if it happens again i come back and send all the info.

Thnx for the will to help.

photo
1

The error ocurred again. ill send screen shots atached.

steps to reproduce: yesterday i saved the model useing cmd comando to publish, and everything was fine. Today, useing the same computer, modeler version, and network the pictures/ image artifact were gone. When i click on the images a file selection screen apears for me to choose the file of the image on my computer.

This error apeared when i usaed "save as" and chanced the name of the file from "Portal DTI 0.2" to "Portal DTI 0.3".

Bizagi Modeler: 64-bit; Version3.1.0.011; september 22,2016.

The screen shots are examples of the problem before and after the error.

photo
1

I keep getting this error eventually. It takes a lot of effort to redo all the links of images. Bizagi modeler updated: 3.2.6.094 - 64 bits - april 5 2018.

photo
1

Dear Joao,

Thank you for your feedback. We are going to analyse once again this behaviour to reproduce and resolve it.

As soon as possible, we will write back