Answered

How can I store the values in my custom artifacts?

Hi,

to describe the problems in the workflow I created a custom artifact called "problem". Then I made an instance in the flow wherever I found a problem, the instances are named "01", "02" and so on. There are 4 attributes:

"Potenzial"

"Aufwand"

"Fristigkeit"

(single selecction option, 3 or 5 possibilities)

and

"Massnahme", a TextArea.

When I write the special values for the every problem, in some cases they are stored, but mostly they are not stored.

What is the mistake? I can send the file.

Thank you

Best Answer
photo

Dear Paegert,

Thank you for your feedback.

Regarding this issue can you please provide us further information, such as:

1. Which exact version of Bizagi Process Modeler are you using?

2. Which operating system you are using (+service packs and bits supported)?

3. Is the model on which this happens, a shared model (with other people collaborating on it)?

It is helpful if you can send us the file to follow up this issue, to modeler@bizagi.com.

Best regards,

photo
0

Dear Paegert,

Thank you for your feedback.

Regarding this issue can you please provide us further information, such as:

1. Which exact version of Bizagi Process Modeler are you using?

2. Which operating system you are using (+service packs and bits supported)?

3. Is the model on which this happens, a shared model (with other people collaborating on it)?

It is helpful if you can send us the file to follow up this issue, to modeler@bizagi.com.

Best regards,