Answered

How can I link a artefact created with the standards objects and each other? It isn´t possible to save my model without an error message about conection.

I´ve created an object in my model called process. Then, I´ve created a level in my modelo using just this object. But, itsn´t possible to save the modelo without error message talking about failed in conection.

Best Answer
photo

Dear Laerte,

You may use the validate option found at the Process Modeler's ribbon (http://help.bizagi.com/processmodeler/en/index.html?the_ribbon.htm) in order to validate that connections in your objects are properly set.

When such errors show up, you may double-click on them so that Bizagi takes you to the specific spot where an object is not properly connected.

Best regards,

photo
0

Dear Laerte,

You may use the validate option found at the Process Modeler's ribbon (http://help.bizagi.com/processmodeler/en/index.html?the_ribbon.htm) in order to validate that connections in your objects are properly set.

When such errors show up, you may double-click on them so that Bizagi takes you to the specific spot where an object is not properly connected.

Best regards,

photo
0

Dear Okuda,

Your answer didn´t help me. I´ve used de validate option all the times and I´ve noticed where the mistake is. But, the problem is: the Bizagi doesn´t allow to conect two artefacts created.

I´m waiting another orientation.

Thanks.

photo
0

Dear Laerte,

Could you perhaps share us a screenshot showing exactly which types of artifacts are not possible to connect?

(A screenshot is useful as well to see under which circumstances as well, that is i.e, if they are both outside the pool, etc).

Best regards,