Solved

Extended attributes of some elements loses its values

I designed diagram with 20 task elements. Six first (that i fil continuasly) remember values of the extended attributes, but any other MAY NOT.

Best Answer
photo

Dear Users,

We announce that we have released the newest 2.5 version which features Simulation for your Processes!

Within our releases, we include general fixed bugs, improvements and adjustments.

For this 2.5 version (available since June 2013), we have solved an issue related to this problem: http://feedback.bizagi.com/en/responses/links-to-reusable-processes-disappear_2.

Please upgrade to this new version to make use of all the new features, improvements and fixed bugs.

Should this issue show up again, let us know.Best regards,

photo
0

Dear Nikolay,

Please download the August-27-2012 fix available here for the 2.3.0.5 version.

With this fix, proceed to open your model and review the extended attributes information.

To apply this fix, unzip the downloaded file in your machine, and follow the instructions presented at the ReadMe.txt.

Best regards,

photo
0

I am seeing the same issue. The extended attribute seems to hold the values when I input them and then when I click off to another sup process and come back to the original sub process all the extended attributes have been cleared even the ones that were there originally. I am using version 2.4.0.8 so the fix above is not valid. How can I resolve this issue?

photo
0

Dear Users,

We announce that we have released the newest 2.5 version which features Simulation for your Processes!

Within our releases, we include general fixed bugs, improvements and adjustments.

For this 2.5 version (available since June 2013), we have solved an issue related to this problem: http://feedback.bizagi.com/en/responses/links-to-reusable-processes-disappear_2.

Please upgrade to this new version to make use of all the new features, improvements and fixed bugs.

Should this issue show up again, let us know.Best regards,