Not a Problem

Export in Word doesn't work.

Export - Word

When clicking on finish, once the location for the export chosen, I receive this message a few secs later:

Pop up wiht error message "The document can not be processed. The requested member of the collection does not exist"

It used to work. I downloaded the last version of Bizagi, it doesn't help.

Quid ?

PS: also problem by chosing Word - Export All Model and Word Quick Export : "Template file does not exist. Document can not be generated."

Best Answer
photo

Dear Greg,

Can you provide us further information about:

1. The version of MS Word you are using (+ bits supported).

2. If indeed there is the .dot template (as chosen in the publish-to-Word configuration) at "C:\Program Files\BizAgi\Bizagi Process Modeler\Templates".

Best regards,

photo
0

Dear Greg,

Can you provide us further information about:

1. The version of MS Word you are using (+ bits supported).

2. If indeed there is the .dot template (as chosen in the publish-to-Word configuration) at "C:\Program Files\BizAgi\Bizagi Process Modeler\Templates".

Best regards,

photo
0

I am getting an error message that I can't resolve

trying to publish a process in Word and PDF. I tested the issue; it's the very

first diagram that I can't publish. I copied and pasted it in a new diagram screen

it still did not work. I can't get rid of it because my sub processes are

linked to it. How do I get passed this? ERROR MESSAGE:

C:\UsersJenninjx\AppData\Local|Temp|BPM2|78d8bcf6-5efd-40c8-930f-27f0526296968\c3c5e932-9836-445d-92c6-0230b11b1cc5\Actions\Actions

photo
0

Dear Jamila,

In order to reproduce this issue in our labs, please send us a copy of the modeler to this email account: modeler@bizagi.com. In addition, send us Office version, Modeler version and Windows version.

Thank you in advance