Solved

Error in launching v3.2.7.242_x64

Hello,

I run an upgrade today (v3.2.7.242) and cannot launch the new version. Please see below the error log. I hope it helps. Thanks a lot in advance!

Mihaela

----------------------------------

Log Name: Application

Source: Application Error

Date: 10/07/2018 20:47:42

Event ID: 1000

Task Category: (100)

Level: Error

Keywords: Classic

User: N/A

Computer: LPW366.office.frontiersin.org

Description:

Faulting application name: BizagiModeler.exe, version: 3.2.7.242, time stamp: 0x5b2ae328

Faulting module name: libcef.dll, version: 3.2526.1362.0, time stamp: 0x5671040f

Exception code: 0x80000003

Fault offset: 0x00000000001e2fcd

Faulting process id: 0x3d44

Faulting application start time: 0x01d4187e7a63a0c7

Faulting application path: C:\Program Files\Bizagi\Bizagi Modeler\Modeler\BizagiModeler.exe

Faulting module path: C:\Program Files\Bizagi\Bizagi Modeler\Modeler\libcef.dll

Report Id: 83ced27a-28f7-4ebf-bcc6-79b508a7cdea

Faulting package full name:

Faulting package-relative application ID:

Event Xml:

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">;

<System>

<Provider Name="Application Error" />

<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>

<Level>2</Level>

<Task>100</Task>

<Keywords>0x80000000000000</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2018-07-10T18:47:42.479159900Z" />

<EventRecordID>7171</EventRecordID>

<Channel>Application</Channel>

<Computer>LPW366.office.frontiersin.org</Computer>

<Security />

</System>

<EventData>

<Data>BizagiModeler.exe</Data>

<Data>3.2.7.242</Data>

<Data>5b2ae328</Data>

<Data>libcef.dll</Data>

<Data>3.2526.1362.0</Data>

<Data>5671040f</Data>

<Data>80000003</Data>

<Data>00000000001e2fcd</Data>

<Data>3d44</Data>

<Data>01d4187e7a63a0c7</Data>

<Data>C:\Program Files\Bizagi\Bizagi Modeler\Modeler\BizagiModeler.exe</Data>

<Data>C:\Program Files\Bizagi\Bizagi Modeler\Modeler\libcef.dll</Data>

<Data>83ced27a-28f7-4ebf-bcc6-79b508a7cdea</Data>

<Data>

</Data>

<Data>

</Data>

</EventData>

</Event>

Comments (3)

photo
1

Dear Damian,

Regarding this issue, please follow this article to resolve it: http://kb.bizagi.com/Knowledgebase/Failing-to-launch-Modeler-after-a-fresh-installation

Best Regards

photo
1

Hi Juan,

Thanks for the quick response. This is all I've done today - uninstall > restart > install (and yes, already saw the article). However, I just reinstalled the previous version and it does the same thing now. A Windows issue most likely indeed...

Thanks!

Mihaela

photo
1

Dear Damian,

We have checked that when there is a problem related to libcef.dll library, our recommendation is to reinstall it. You can execute the installer as administrator.

Let us know if the problem continues.

Thank you