Not a Problem

Diagram Properties not displaying even after right clicking on Diagram Properties

Diagram Properties not displaying even after right clicking on Diagram Properties

photo
0

task properties window and threads are not displayed, or below the diagram or as pop up

photo
0

Dear Users,

Regarding this issue, If you have already ensured that the properties window is not docked or floating somewhere in your screen (in a spot different than its default location), then you may reset your Modeler user settings by:

Deleting the settings file located as "C:\Users\[YOUR_USER]\AppData\Roaming\BizAgi Ltd\BizAgi Process Modeler\settings.config".

NOTES:

  1. This path applies for Windows 7, Windows Vista and Windows 2008 OS.
  2. This path is usually hidden by Windows by default (it can be viewed by enabling the Show hidden files an folders settings in the Folder Options found at the Control Panel).
  3. By deleting the user settings file, the following information for previous configuration is restored to default:

  • URL and user for prior publications to Wiki.
  • URL, user and library for prior publications to Sharepoint.
  • Chosen Word template in prior publications.
  • Chosen stencil in prior Visio-export features.
  • List of recently opened models.
  • Other preferences in the Modeler's ribbon and options, such as style, language, alignment (grid, smart align, black and white), and font, color and size settings.

Best regards,

photo
0

Same problem here. File is deleted but I can't edit duration and other properties. What can be the problem?

photo
0

Solution found: same settings need to be deleted for the Studio.

photo
0

Daisuke's solution worked for me but it was quite tricky to get to that thread.I was initially looking for the 'diagram validation' window which also does not appear in the same issue.Better tagging might help in the future.Thanks for the hint.