Answered

Description for artifacts after publishing

Im facing problem which occurs after publishing bizagi file on the webpage. Problem is related to the fact that when im not adding Basic Description to artifact but adding this description under extended txt attribute and then in actions for this artifact im choosing show txt on click. It is showing txt and embeded document after click but when im moving coursor to this artifact again blue icon is still visible (even if no basic description). Is it possible to disactivate it in the way that this icon will not be reflecting after publishing? Im asking as when u click on this icon after publishing it will pop you up empty box.

photo
0

Dear Greg,

In order to analyze and reproduce this issue, please tell us the full version of Bizagi and screenshots of the web and diagram.

Thank you in advance

photo
0

Juan Zuluaga wrote:

Dear Greg,

In order to analyze and reproduce this issue, please tell us the full version of Bizagi and screenshots of the web and diagram.

Thank you in advance

Hi Juan,

Attached few screeshots, i will try to explain it a bit more precisely

Problem I noticed is

when you have both a long description AND an attached document and click the artifact (activity or document,

you will notice that there is description in the top, and a document link

further down (pic 1). To read the whole description though, you need to click “Expand”

and then the entire description appears, but the document can no longer be visible/accessed.

What we tested out

was (pic 3) to add an additional “Extended attribute” called

description, and here you put the description of an activity rather than

putting the description under Basic so u can see what document is attached and whole description under. But when u remove description for artifact from Basic overlap (just not to have 2 exactly same descriptions) it creates a blank

empty text box if you click the blue label icon in the top (pic 4).

Maybe it is possible to disactivate empty text box while no description under Basic overlap for artifact/document? or maybe is it possible to make bigger text box for description under Basic overlap so we dont have to use button expand?

Best regards,

Greg.

photo
0

Greg wrote:

Juan Zuluaga wrote:

Dear Greg,

In order to analyze and reproduce this issue, please tell us the full version of Bizagi and screenshots of the web and diagram.

Thank you in advance

Hi Juan,

Attached few screeshots, i will try to explain it a bit more precisely

Problem I noticed is

when you have both a long description AND an attached document and click the artifact (activity or document,

you will notice that there is description in the top, and a document link

further down (pic 1). To read the whole description though, you need to click “Expand”

and then the entire description appears, but the document can no longer be visible/accessed.

What we tested out

was (pic 3) to add an additional “Extended attribute” called

description, and here you put the description of an activity rather than

putting the description under Basic so u can see what document is attached and whole description under. But when u remove description for artifact from Basic overlap (just not to have 2 exactly same descriptions) it creates a blank

empty text box if you click the blue label icon in the top (pic 4).

Maybe it is possible to disactivate empty text box while no description under Basic overlap for artifact/document? or maybe is it possible to make bigger text box for description under Basic overlap so we dont have to use button expand?

Best regards,

Greg.

Forgot to add which version of Bizagi i have:

64-bit

Version 2.9.0.4

January 6, 2015

photo
0

Jane Hilby wrote:

$$*$ 1.855.935.7526 QuickBooks proadvisor technical support phone number #1.855.935.7526 QuickBooks proadvisor Tech Support phone Number 1855-935-7526 QuickBooks proadvisor Technical Support phone Number 1_855-935-7526 QuickBooks proadvisor Support phone Number
What does it means?? Shall i call mentioned number?

photo
0

Dear Greg,

In our latest release, it has been solved. Please upgrade to our 3.0 version. Proceed to download from: downloadmodeler.

Best Regards