Solved

CSS in extended attributes Modeler 3.0.0.015

Hi,

Recently i updated my Bizagi modeler and found a strange behavior with the XPDL export. When i do it the export is correctly done but the value of my extended attributes seems to have css code. For example a simple text attribute named "Fase" with the value "Fase1", will be like this in the XPDL file:

Name="Fase" Value="<p style=&quot;text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt;&quot;><span style=&quot;color:#000000;background-color:transparent;font-family:Segoe UI;font-size:8pt;font-weight:normal;font-style:normal;&quot;>Fase1</span></p>"

Attached you have the XPDL file generaded.

I don't understand it, please help me.

Best Regards,

David Silva.

Comments (5)

photo
1

Hi,

Can someone help me with this?

Best Regards,

David Silva.

photo
1

Dear David,

We have escalated this question to our product team. As soon we get news, we will write back.

Regards

photo
1

Dear David,

We have analyzed that the information is saved in textareas of extended attributes. These attributes have a format in which the XPDL file needs to save in order to keep their format. At the moment to import the exported XPDL file, it must import details of the same format that the user defines in extended attributes.

Regards

photo
1

Juan,

Thank you for your support so far.

I have a huge problem with this behavior, because the XPDL file is imported to a bizagi form and then with a DDL component, i read the file and add the extended attributes to a collection.

As you can imagine, the entire value of the attribute is copy, the result is in the attached image.

Any solution?

Best Regards,

David Silva.

photo
1

Dear David,

Right now, there is not a way to do what you need. We are going to develop a new feauture to export text properties in plain text format. This feauture will be included in a future release.

Best Regards