In Progress

Check Attributes is not shown once published.

Check Attributes is not shown once published.

I have upgraded my Bizagi to version 3.2.6.094 and this problem occur.

But when I uninstall this V3.2.6.094 and install the previous ver 3.1.0.011 check attributes is shown.

Currently Im using the old version, Hope can rectify the problem.

Comments (8)

photo
1

Dear Jean,

We have made a test using extended attributes in our latest version (3.2). Please check the attached file.

We look forward to hearing from you

photo
1

Good day Juan,

I have update my Bizagi to V3.2 but still the attributes is not showing.

I have attached screenshots for your reference.

I need to uninstall the new version (3.2) and install the old version(3.1) of Bizagi to be able to show the check attributes once published.

Hope can help me with this. Thanks

regards,

Jean Mendoza

photo
1

Good day Juan,

Any progress?

photo
1

Just want to follow up. Till to date, my problem on check attributes is still not solve.

photo
1

Dear Jean,

We’re sorry you are experiencing issues with the latest version of Bizagi Modeler. I’d like to let you know that I was able to confirm the issue and have created a ticket with our Product team so they can help resolve the Check Attributes issue.

Regards

photo
1

Thanks for your response. Hope can rectify the problem the soonest.

regards

photo
1

Dear Daniel,

I tried again to upgrade the version but still problem occurs. May I know when can this be solve?

Regards,

photo
1

Dear Jean,

This fix is being tested by our QA team. As soon as they pass it, we will share the new installer.

Regards