Answered

Chart is incorrect after removing a lane (using groups)

After removing a lane following problems happens:

- group object is not removed

- pools (sometimes only the contents, not the pool object) slide up and the next pool gets the group object of the removed lane (removing only possible via moving so that no object is included and delete)

Best Answer
photo

Dear Hans,

Regarding your reported observations, we have analyzed this subject and would like to share that groups will not be currently handled when deleting lanes.

This is so due to the fact that groups do not actually belong to lanes (even more, a group could be over more than 1 lane).

Therefore, this will be a known issue in which:

Removing lanes and having the process slide up will not consider groups.

After this action, groups will need to be manually adjusted.

We have submitted these observations as an improvement idea at http://feedback.bizagi.com/en/responses/handling-groups-when-removing-lanes.

We appreciate your understanding.

Best regards,

photo
0

Dear Hans,

Regarding your reported observations, we have analyzed this subject and would like to share that groups will not be currently handled when deleting lanes.

This is so due to the fact that groups do not actually belong to lanes (even more, a group could be over more than 1 lane).

Therefore, this will be a known issue in which:

Removing lanes and having the process slide up will not consider groups.

After this action, groups will need to be manually adjusted.

We have submitted these observations as an improvement idea at http://feedback.bizagi.com/en/responses/handling-groups-when-removing-lanes.

We appreciate your understanding.

Best regards,