In Progress

An error occurred while parsing EntityName. Line 1, position 9573

Hi Team,

Am trying to get the element count for my model and the that is thrown is attached here. If you could provide a fix to this it will be greatly appreciated.

Cheers,

Pav

Comments (5)

photo
1

Dear Pavithra

Regarding this issue, please apply our latest FIX to deal it according the instructions: https://bizagi.sharefile.com/d-scd58f5d8b544e479

Best Regards

photo
1

Hi Juan,

I appreciate your team effort to send out the fix... but unfortunately the error still prevails.

I tested on two files works on one file does not work on the other. Throws the same error.... Using Bizagi 64 bit file....

Regards,

Pav

photo
1

Dear Pavithra,

Regarding this problem, you can try to reinstall the .NET framework to solve it.

We have a question: Are the two files working correctly on the same machine or in another machine?

We look forward to hearing from you

photo
1

It is the same file (file 1) , working in 2 different machines . In one machine works without any error in another machine same file (file 1) throws error ,Wherein checked another file (file 2) which works fine in all the machines.

So I dont think its something to do with the .Net framework installation.

Also , the element count isnt calculating correctly.......

photo
1

Dear Pavithra,

Yes, it may be with the .Net Framework. You can try to upgrade it. Please check this link at: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48137

Regards