Solved

Advanced properties missing in web documentation

Hi,

We're having a look at Bizagi Process Modeler 2.6 and we noticed that advanced properties are missing from the web documentation. For example loop and gateway conditions are no longer visible. This makes it impossible to see what happens in the process, and when which route is being taken. In this form the documentation is pretty much useless to us.

A search in the generated files shows that these conditions are in fact part of the files.

Is there a setting that controls the display of advanced properties, or is this an error?

Thanks,

Paul

Best Answer
photo

Dear Paul,

Thank you for your feedback.

Within the Web output produced by the 2.6 version, you should be able to see the loop conditions.

We review the gateways conditions' publishing, as it appears to be a bug.

Please let us know which type of loop you are using (and its condition) which is not being displayed.

Best regards,

photo
0

Dear Paul,

Thank you for your feedback.

Within the Web output produced by the 2.6 version, you should be able to see the loop conditions.

We review the gateways conditions' publishing, as it appears to be a bug.

Please let us know which type of loop you are using (and its condition) which is not being displayed.

Best regards,

photo
0

I'm sorry, you are right, the loop conditions do indeed show up, so the bug only applies to gateway conditions.

Paul

photo
0

Dear Paul,

We have produced a fix for the 2.6 version (October 2013) which solves this problem.

To install this fix in your installation, download its .zip file with further instructions as well:

Best regards,

photo
0

This fix does not seem to solve the issue, please reopen. I am attaching the model I have used for testing as well as the generated PDF and web documentation. The PDF seems to be fine.

photo
0

BTW, I am testing this with Firefox version 22

photo
0

My apologies, the fix does indeed solve the problem. It seems the fix had not been applied correctly in the distribution (Novell Zenworks) of the application. After I applied the fix manually the advanced attributes are showing. So it looks like we'll be good to go after all.

Paul

photo
0

Dear Paul,

Thank you for the clarifications. We are glad to hear that the problem has been solved for your installation.

Best regards,