Solved

3.4 version failed launch

Hello, I've updated today Modeler to new version 3.4 in order to work with Modeler Service within Workgroup subscription. And this version doesn't launch.

Here is two errors I got in system logs:

ID 1026

- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">;

- <System>

<Provider Name=".NET Runtime" />

<EventID Qualifiers="0">1026</EventID>

<Level>2</Level>

<Task>0</Task>

<Keywords>0x80000000000000</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2019-04-08T06:36:01.164999100Z" />

<EventRecordID>52633</EventRecordID>

<Channel>Application</Channel>

<Computer>PSTM18300.netti.infra.posti.fi</Computer>

<Security />

</System>

- <EventData>

<Data>Application: BizagiModeler.exe Version: v4.0.30319 Description. The process was terminated due to an unhandled exception. Exception details: System.Reflection.ReflectionTypeLoadException in System.Reflection.RuntimeModule.GetTypes(System.Reflection.RuntimeModule) in System.Reflection.Assembly.GetTypes() in Bizagi.DependencyInjector.ReflectionUtil.GetTypesInNamespace(System.Reflection.Assembly, System.String) Exception details: System.Exception in Bizagi.DependencyInjector.ReflectionUtil.GetTypesInNamespace(System.Reflection.Assembly, System.String) in Bizagi.DependencyInjector.SimpleInjectorImplementation.RegisterDefaultInterfaceImplementations(System.Reflection.Assembly, System.String[]) in Bizagi.Organization.OrganizationModule.Configure(Bizagi.Injection.Registration.IBinder) in System.Collections.Generic.List`1[[System.__Canon, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]].ForEach(System.Action`1<System.__Canon>) in Bizagi.DependencyInjector.ApplicationFactory.BuildApplication[[System.__Canon, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]](Bizagi.Injection.Applications.IApplicationBuilder`1<System.__Canon>, Boolean) in BizagiProcessModeler.Program.Main()</Data>

</EventData>

</Event>

And

ID 1000

- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">;

- <System>

<Provider Name="Application Error" />

<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>

<Level>2</Level>

<Task>100</Task>

<Keywords>0x80000000000000</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2019-04-08T06:36:01.297153200Z" />

<EventRecordID>52634</EventRecordID>

<Channel>Application</Channel>

<Computer> .... </Computer>

<Security />

</System>

- <EventData>

<Data>BizagiModeler.exe</Data>

<Data>3.4.0.61</Data>

<Data>5ca7d78f</Data>

<Data>KERNELBASE.dll</Data>

<Data>10.0.14393.2848</Data>

<Data>5c7f626e</Data>

<Data>e0434352</Data>

<Data>0000000000034078</Data>

<Data>39e8</Data>

<Data>01d4edd5549f5ecb</Data>

<Data>C:\Program Files\Bizagi\Bizagi Modeler\BizagiModeler.exe</Data>

<Data>C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll</Data>

<Data>2249143c-f664-42dc-8a99-78cbcba76365</Data>

<Data />

<Data />

</EventData>

</Event>

How I can fix it? Bizagi Modeler does not even open.

Comments (2)

photo
1

Windows 10, .NET Framework 4.6.2

photo
1

Dear Andrew,

The problem has been resolved in our latest 3.4.0.62 version. You can proceed to download it from our web site.

Regards